Arbeidstraining

Als je (tijdelijk) gedeeltelijk of geheel arbeidsongeschikt bent als gevolg van fysieke klachten kun je bij De Gouden Reael onder fysiotherapeutische begeleiding revalideren. In overleg met je werkgever stellen we een individueel ArbeidsTrainingspakket samen dat resulteert in een efficiënte revalidatietraining.

Voordat je start, is er een uitgebreide intake met o.a. een inspanningstest. De achterliggende gedachte is mensen door middel van een actieve benadering van hun probleem weer fit en vitaal te laten worden. De training vindt plaats in onze medische fitnessruimte. Er is ook een Preventief Pakket ter voorkoming van verdere uitval op je werk of in je thuissituatie. De sessies kunnen zowel individueel als in groepsverband plaatsvinden.

Afspraak
Bel voor een afspraak het centrale nummer 020-623 19 49 en vraag een intakegesprek over arbeidstraining. Kijk voor meer informatie op www.runningtherapieamsterdam.nl.

Aangepaste openingstijden

Op vrijdag 24 mei is de gym geopend van 07.00 uur tot 20.00 uur! Het pinksterweekend staat weer voor de deur, dat betekent …

Weekendhulp gezocht!

Gezocht: Weekendhulp! Wij zijn op zoek naar een gezellige weekendhulp die ons ± 3 dagen in de maand op zaterdag en/of zondag …

Openingstijden Goede Vrijdag & Pasen

Voor je het weet is het alweer tijd om paaseitjes te smikkelen. Handig om te weten wanneer je het eraf kan sporten…. …