Medische fitness

Voor mensen die (tijdelijk) lager belastbaar zijn kan medische fitness heel geschikt zijn. Veel voorkomende verschijnselen zijn: nek-, rug- en schouderklachten, sportblessures, maar ook chronische klachten, long-, hart- en vaatziekten.

Een fysiotherapeut richt zich op specifieke en individuele klachten en het beter functioneren met een aandoening. Hij of zij stelt in overleg met jou een trainingsprogramma samen dat aansluit bij je mogelijkheden. Tevens kan je een inspanningstest doen bij Nico van der Breggen.

Afspraak
Bel voor een eerste afspraak naar de praktijk en vermeld in verband met de tijd (duur: 1 uur) dat het gaat om een intake: T 020-623 19 49. Bij deze intake worden de doelen in overleg vastgesteld en krijg je instructies voor je trainingsprogramma.

Abonnement en sleutel
Na de intake kun je een abonnement afsluiten. Dit geldt voor een maand of een kwartaal en kan elke dag ingaan. Betalen kan alleen met pin.

Je krijgt een elektronische ‘sleutel’ waarmee je precies een maand of kwartaal naar binnen kunt. Na afloop van deze periode werkt de sleutel niet meer. Je kunt je abonnement dan weer verlengen door de sleutel te laten opwaarderen.

Kosten
Eenmalige kosten van de ‘sleutel’: € 10,–

Abonnementsgeld: een maand trainen € 40,–, 3 maanden € 110,– (zonder verdere verplichtingen)
Gym intake: eenmalig € 63,50
Vervolg intake indien nodig: € 31,75.
Inspanningstest: € 35,–

Een aantal verzekeraars vergoedt medische fitness. Informeer vooraf bij je eigen verzekeraar of je in aanmerking komt voor vergoeding van het abonnementsgeld.

Openingstijden Medische fitness
Maandag t/m vrijdag 07:00 – 22.00 uur
Zaterdag en zondag 09:00 – 18:00 uur

Faciliteiten
Er zijn kleedruimtes en douches. Tevens zijn er kleine kluisjes waar je waardevolle spullen kunt opbergen.

Meenemen
Neem je verzekeringspas en identiteitsbewijs mee bij de intake. Laat ons vooraf ook even weten of en zo ja, hoe je aanvullend verzekerd bent.

Kleding
Neem een handdoek, makkelijk zittende (sport)kleding en sportschoenen zonder zwarte zolen (geen buitenschoenen!) mee.

De fleurige dames van Ada Breedveld

Je kunt ze niet missen: de fleurige dames in de gym. Van de hand van kunstenares Ada Breedveld. Dat maakt je inzet in de …

Zomerse openingstijden

De gym is deze zomer normaal geopend van 07.00 uur tot 20.00 uur! Op echt warme dagen laten we de verlichting gewoon uit. …

Beetje tijd over? Weekendhulp gezocht!

Wij zijn op zoek naar een gezellige weekendhulp die ons ± 3 dagen in de maand op zaterdag en/of zondag wil helpen in de …