De praktijk én de gym zijn open!

De praktijk is open voor fysiotherapie en andere behandelingen. Ook de gym is weer open. Reserveren blijft verplicht. De pandemie is nog niet voorbij, dus blijf voorzichtig en houd rekening met elkaar!

Attentie! We kunnen soms genoodzaakt zijn om de sluitingstijden van de gym aan te passen wegens personeelstekort. We berichten dit via de website.

1. De praktijk: behandelprotocol

Bij het betreden van de praktijk is een mondkapje niet  langer verplicht, mág uiteraard wel. Er geldt een behandelprotocol. Dit houdt onder andere in dat de therapeut triage toepast en bepaalt of het nodig is de klachten direct te behandelen of dat dit nog kan wachten. Verder bepaalt de therapeut samen met jou waar een behandeling uit zal bestaan:

 • oefeningen (op afstand/online of in de praktijk);
 • adviezen;
 • informatievoorziening; of toch
 • hands-on behandeling.

Wij zijn terughoudend met hands-on behandeling en maken zo nodig gebruik van beschermende middelen. De algemene adviezen van het RIVM en de triage uit onze beroepsrichtlijn blijven leidend:

 • We behandelen niet bij ziekteverschijnselen.
 • Blijf bij twijfel thuis en bel ons vóór de afspraak: 020-623 19 49 of 370 53 31.
 • Neem bij bezoek aan de praktijk de volgende voorzorgsmaatregelen:- Kom zo veel mogelijk stipt op tijd, en zeker niet te vroeg omdat wij proberen onze bezoekers te spreiden. Dit om voor iedereen de onnodige contacten met anderen  te beperken.
  – Was je handen bij binnenkomst en voorafgaand aan vertrek bij elk bezoek aan de praktijk.
  – Neem een eigen (grote) handdoek mee.
  – Kom alleen naar de afspraak, tenzij je echt niet zonder begeleiding kunt.

Met deze maatregelen hopen we onze dienstverlening weer te schalen. Het duurt nog wel even voordat we ‘back to normal’ zijn, dit is het begin. Werk je mee om dit goed aan te pakken?

2. De gym is weer open!

Attentie! We kunnen soms genoodzaakt zijn om de sluitingstijden van de gym aan te passen wegens personeelstekort. We berichten dit via de website.

Alleen samen houden we de gym open! Je moet vooraf reserveren: de gym is per uur tegelijkertijd beschikbaar voor tien gymcliënten, zodat ook de fysiotherapeuten met cliënten kunnen trainen. In totaal zijn 14 personen tegelijk toegestaan.

Nieuwe gymcliënten kunnen zich bij de balie aanmelden. Houd je aan het gymprotocol (in te zien op de pagina Medische fitness).

Hoe werkt reserveren?

Om zelf online te kunnen reserveren heb je een inlognaam (= je e-mailadres) en een wachtwoord nodig.

 • De eerste keer: stuur een e-mail naar gym@degoudenreael.nl of bel 020-623 1949 om je eerste trainingsuur te boeken. Bij aanvang van je eerste training kun je bij de balie een abonnement afsluiten of vernieuwen en direct met pin betalen. Je ontvangt dan meteen je inlognaam (= je e-mailadres) + het wachtwoord waarmee je voortaan zélf online via de website kunt reserveren.
 • Daarna: met inlognaam + wachtwoord: via onderstaande link kun je nu zelf je trainingsuren reserveren. Log in en kies je tijden. Je kunt voorlopig alleen op hele uren reserveren. Als het maximum van acht personen op hetzelfde uur is bereikt, kun je dit uur niet reserveren en kies je een ander tijdstip. Je ontvangt een e-mailbevestiging van je reservering.

RESERVEREN


NB! Let goed op je gereserveerde tijden: lukt het je niet te komen, dan vragen we je je reservering zelf te annuleren in het systeem. Dan kan immers iemand anders van jouw gereserveerde tijd gebruikmaken.

Volg de aanwijzingen en houd rekening met elkaar, in de praktijk én in de gym!

Team De Gouden Reael

P.S. Kijk voor actuele én algemene informatie over het coronavirus op de site van het RIVM.