Fitbox Gym

Kickboksen gaat over meer dan fit worden. Het helpt je zowel fysiek als mentaal weerbaarder te worden. Bij Fitbox Gym kun je terecht voor kickboks workouts en krachttraining, zowel in de vorm van groepslessen als individueel.

Fight and burn

Fitbox Gym werkt volgens het ‘fight and burn’ principe. Wist je dat je met één kickboks workout al meer dan 500 kilocalorieën kunt verbranden? Kies voor een groepsles of individuele les en ervaar het effect van een full-body workout waarbij je benen, billen, schouders, rug en buikspieren stevig worden aangepakt.

Fitbox Gym In Business

Fitte werknemers dragen belangrijk bij aan het succes van een onderneming. Een bedrijfsuitje in de vorm van een Fitbox Gym Workout is een prima tool voor teambuilding! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Fitbox Gym Kids

Op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag zijn er trainingen voor kinderen van 8-12 jaar. Je kunt bij Fitbox Gym ook een sportief kinderfeestje boeken!

Locatie & Openingstijden

Fitbox Gym is gevestigd op onze locatie MCFH (Medisch Centrum Frederik Hendrik) aan de Frederik Hendrikstraat 47. De openingstijden zijn: 07:00-11:00 uur en 16:00-22:00 uur.

Informatie & inschrijving

Kijk voor meer informatie op www.fitboxgym.nl. Je kunt contact opnemen via 06-1677 7792 of een e-mail sturen naar info@fitboxgym.nl. Je kunt je ook direct inschrijven via een knop op de website.

Vergoeding

Deze activiteit wordt in beginsel niet vergoed uit een aanvullende verzekering. Kijk voor meer informatie over vergoedingen op Tarieven 2023.