Reserveren gym

Hoe werkt reserveren?

Attentie! We kunnen soms genoodzaakt zijn om de sluitingstijden van de gym aan te passen wegens personeelstekort. We berichten dit via deze website.

Om zelf online te kunnen reserveren heb je een inlognaam (= je e-mailadres) en een wachtwoord nodig.

De eerste keer: stuur een e-mail naar gym@degoudenreael.nl of bel 020-623 19 49 om je eerste trainingsuur te boeken. Bij aanvang van je eerste training kun je bij de balie een abonnement afsluiten of vernieuwen en direct met pin betalen. Je ontvangt dan meteen je inlognaam (= je e-mailadres) + het wachtwoord waarmee je voortaan zélf online via deze website kunt reserveren.

Je ontvangt ook een elektronische ‘sleutel’ waarmee je precies een maand of kwartaal naar binnen kunt. Na afloop van deze periode werkt de sleutel niet meer. Je kunt je abonnement dan weer verlengen door de sleutel te laten opwaarderen.

Daarna: met inlognaam + wachtwoord: via onderstaande link kun je nu zelf je trainingsuren reserveren. Log in en kies je tijden. Je kunt alleen op hele uren reserveren. Als het maximum van tien personen (exclusief therapeuten en hun cliënten) op hetzelfde uur is bereikt, kun je dit uur niet reserveren en kies je een ander tijdstip. Je ontvangt een e-mailbevestiging van je reservering.

No-show?

Let goed op je gereserveerde tijden: lukt het je niet te komen, dan vragen we je je reservering zelf te annuleren in het systeem. Dan kan immers iemand anders van jouw gereserveerde tijd gebruikmaken. Volg de aanwijzingen op en houd rekening met elkaar, in de praktijk én in de gym!