Medische fitness

Attentie! We kunnen soms genoodzaakt zijn om de sluitingstijden aan te passen wegens personeelstekort. We berichten dit via de website.

Als je (tijdelijk) minder belastbaar bent, kan medische fitness heel geschikt zijn. Denk aan: nek-, rug- en schouderklachten, sportblessures, maar ook aan chronische klachten, long-, hart- en vaatziekten.

De fysiotherapeut kan je helpen bij specifieke en individuele klachten en beter functioneren met een aandoening. Hij of zij stelt in overleg met jou een trainingsprogramma samen dat aansluit bij je mogelijkheden.

Eerste afspraak
Bel de praktijk voor een eerste afspraak en vermeld in verband met de tijd (duur: 1 uur) dat het gaat om een intake: 020-623 19 49. Bij deze intake stellen we in overleg je trainingsdoelen vast en krijg je instructies voor je trainingsprogramma.

Abonnement en sleutel
Na de intake kun je een abonnement afsluiten. Dit geldt voor een maand of een kwartaal en kan elke dag ingaan. Betalen kan alleen met pin.

Je krijgt een elektronische ‘sleutel’ waarmee je precies een maand of kwartaal naar binnen kunt. Na afloop van deze periode werkt de sleutel niet meer. Je kunt je abonnement dan weer verlengen door de sleutel te laten opwaarderen.

Reserveren verplicht
Sinds COVID-19 is reserveren in de gym verplicht. Per uur is de gym beschikbaar voor maximaal tien cliënten, zodat ook de fysiotherapeuten met cliënten kunnen trainen. Ga voor meer informatie en reserveren naar de pagina Reserveren gym.

Attentie! We kunnen soms genoodzaakt zijn om de sluitingstijden aan te passen wegens personeelstekort. We berichten dit via deze website.

Kosten
Abonnementsgeld: een maand trainen € 45,–, 3 maanden € 120,– (zonder verdere verplichtingen)
Gym intake: eenmalig € 63,50
Vervolgintake (indien nodig): € 31,75
Inspanningstest: € 35,–

In sommige aanvullende verzekeringen wordt medische fitness vergoed. Informeer vooraf bij je zorgverzekeraar of je in aanmerking komt voor vergoeding van het abonnementsgeld.

Openingstijden Gym/Medische fitness
Maandag t/m vrijdag 07:00 – 21.00 uur
Zaterdag en zondag 09:00 – 18:00 uur

Geblokkeerde uren in de gym
Ma: 14:00-15:00: Special Care
Di: 11:00-12:00: COPD2
Wo: 14:00-15:00: COPD1 en 18:00-19:00: COPD2
Do: 12:00-13:00: Special Care
Vr: 12:00-13:00: COPD2
Za: 9:30-10:30: COPD1

Faciliteiten
Er zijn kleedruimtes en kleine kluisjes waar je waardevolle spullen kunt opbergen. De douches zijn als gevolg van COVID-19 niet in gebruik.

Meenemen
Neem je verzekeringspas en identiteitsbewijs mee bij de intake. Laat ons vooraf ook even weten of en zo ja, hoe je aanvullend verzekerd bent.

Kleding
Neem een handdoek, makkelijk zittende (sport)kleding en sportschoenen zonder zwarte zolen (geen buitenschoenen!) mee.