Reserveren in de gym

Voorlopig gelden nog strikte maatregelen voor het gebruik van de gym/medische fitness. Lees onderstaande informatie dus goed door!

De gym is per uur tegelijkertijd beschikbaar voor zes gymcliënten, zodat ook de fysiotherapeuten met cliënten kunnen trainen. Cliënten die (correct) in ons systeem staan, hebben een speciale Nieuwsbrief ontvangen. Nieuwe cliënten kunnen zich bij de balie aanmelden.

Een mondkapje is tijdens het sporten niet meer verplicht, maar mág uiteraard wel. Zorg voor je eigen mondkapje, wij verstrekken deze niet.

De anderhalvemeterregel geldt nog onverminderd! Neem verantwoordelijkheid, voor jezelf en elkaar!

Hoe werkt reserveren?

Om zelf online te kunnen reserveren heb je een inlognaam (= je e-mailadres) en een wachtwoord nodig.

 • De eerste keer: stuur een e-mail naar gym@degoudenreael.nl of bel 020-623 1949 om je eerste trainingsuur te boeken. Bij aanvang van je eerste training kun je bij de balie een abonnement afsluiten of vernieuwen en direct met pin betalen. Je ontvangt dan meteen je inlognaam (= je e-mailadres) + het wachtwoord waarmee je voortaan zélf online via de website kunt reserveren.
 • Daarna: met inlognaam + wachtwoord: via onderstaande link kun je nu zelf je trainingsuren reserveren. Log in en kies je tijden. Je kunt voorlopig alleen op hele uren reserveren. Als het maximum van zes personen op hetzelfde uur is bereikt, kun je dit uur niet reserveren en kies je een ander tijdstip. Je ontvangt een e-mailbevestiging van je reservering.

RESERVEREN

NB! Let goed op je gereserveerde tijden: lukt het je niet te komen, dan vragen we je je reservering zelf te annuleren in het systeem. Dan kan immers iemand anders van jouw gereserveerde tijd gebruikmaken.

Gymprotocol

 1. De Gouden Reael heeft een streng hygiëneprotocol waaraan iedereen zich dient te houden.
 2. Er kan niet meer zomaar worden getraind: via de link op de website moet je je gewenste trainingstijden reserveren.
 3. Triage: heb je klachten als neusverkoudheid, keelpijn, koorts, benauwdheid of diarree, blijf dan thuis en kom níet trainen in de gym.
 4. Was je handen bij binnenkomst en vertrek (gedurende 20 seconden en met zeep).
 5. Gebruik van de kleedkamers is niet toegestaan: kleed je dus thuis om, maar neem wel je gymschoenen apart mee en trek deze pas aan in de praktijk.
 6. Handhaving van de 1,5-meterregel vanuit RIVM geldt ook in de gym.
 7. Douchen is niet toegestaan.
 8. Ga voorafgaand aan je gymbezoek thuis naar het toilet, bij voorkeur niet op de praktijk.
 9. Maak de trainingsapparaten na elk gebruik schoon (gele sprayfles en met papier).
 10. Het is verplicht een eigen handdoek mee te nemen.