Dry Needling

Dry Needling is een specialisatie van fysiotherapeuten Peter van Asselt en Sabine Russheim. Zij richten zich op behandeling van klachten in het houding- en bewegingsapparaat. Met Dry Needling worden spierverhardingen ('myofasciale triggerpoints') ontspannen via het gericht prikken met een naald binnen de spier.

Het is niet te vergelijken met acupunctuur. Bij acupunctuur worden vaak meerdere naalden in het lichaam geprikt, die daar enige tijd blijven zitten. Bij Dry Needling wordt een naald gebruikt waarmee kortdurend de spier wordt behandeld.
Dry Needling werkt direct in op de spieren en is geen 'energie' behandeling.
Een spierverharding is een pijnlijke plek in een spier, die naast lokale drukpijn, ook vaak (herkenbare) pijn op afstand kan veroorzaken.

Afspraak
Via het centrale nummer 020-623 19 49 kun je een afspraak maken bij Peter of Sabine.

Door tijdelijk aanwezigheid van Peter en Sabine, zal de Dry-Needling door ons collega Eduardo opgevangen worden.

Vergoeding
Deze methode maakt deel uit van de algehele behandeling fysiotherapie. Indien je aanvullend verzekerd bent, vallen ook de kosten voor Dry Needling hieronder.

Aangepaste openingstijden

Op vrijdag 24 mei is de gym geopend van 07.00 uur tot 20.00 uur! Het pinksterweekend staat weer voor de deur, dat betekent …

Weekendhulp gezocht!

Gezocht: Weekendhulp! Wij zijn op zoek naar een gezellige weekendhulp die ons ± 3 dagen in de maand op zaterdag en/of zondag …

Openingstijden Goede Vrijdag & Pasen

Voor je het weet is het alweer tijd om paaseitjes te smikkelen. Handig om te weten wanneer je het eraf kan sporten…. …