Ergotherapie

Mariolein Boerrigter is ergotherapeut. Zij is gespecialiseerd in de cognitieve revalidatie bij volwassenen met hersenletsel, gericht op het herwinnen van cognitieve vaardigheden die ten gevolge van hersenletsel beperkt, veranderd of verdwenen zijn. Denk bij cognitieve vaardigheden o.a. aan de snelheid van het denken, het geheugen, concentratie, het oplossen van problemen, planning en taal.

De cognitieve revalidatie richt zich op:
het oefenen van de cognitieve vaardigheden die bepalend zijn voor het functioneren
het aanleren van compensatiestrategieën voor de stoornissen die niet meer herstellen
het leren toepassen van compensatiestrategieën in belangrijke dagelijkse activiteiten.

Afspraak
Als je een afspraak wilt maken met Mariolein, kun je haar bereiken via M 06-3309 3734 of E info@boerrigterergotherapie.nl. Kijk voor meer informatie opwww.boerrigterergotherapie.nl.

Vergoeding
Enkelvoudige Extramurale Ergotherapie (EEE) is een verstrekking in het basispakket. Per jaar wordt 10 uur ergotherapie per persoon vergoed, maar er zijn ziektekostenverzekeraars die in hun aanvullende polis extra uren vergoeden.
Afhankelijk van je verzekering bestaat er ook de mogelijkheid instructie en begeleiding voor de naastbetrokkenen (mantelzorg) van de cliënt aan te vragen. Voor beide is een aparte verwijzing nodig.

Aangepaste openingstijden

Op vrijdag 24 mei is de gym geopend van 07.00 uur tot 20.00 uur! Het pinksterweekend staat weer voor de deur, dat betekent …

Weekendhulp gezocht!

Gezocht: Weekendhulp! Wij zijn op zoek naar een gezellige weekendhulp die ons ± 3 dagen in de maand op zaterdag en/of zondag …

Openingstijden Goede Vrijdag & Pasen

Voor je het weet is het alweer tijd om paaseitjes te smikkelen. Handig om te weten wanneer je het eraf kan sporten…. …