Running Therapie

Running Therapie is een therapeutische variant van de 'rustige duurloop' voor iedereen die op een verantwoorde manier leterlijk en figuurlijk weer in beweging wil komen. Het is niets meer of minder dan hardlopen met het doel om een gezond lijf en ontspannen brein te bevorderen. Nico van der Breggen loopt iedere week hard in het Westerpark. Eerst individueel en daarna in een groep. Wie zich aanmeldt, krijgt eerst een intakegesprek en doet vervolgens een inspanningstest. Op basis hiervan stellen we je loopprogramma vast.
Tevens biedt Nico begeleiding aan bij stress en burn-out klachten, het RunenCO Traject; zowel mental coaching waar je op vast loopt als individuele running therapie. Ziewww.runenco.nl.

Afspraak
Bel voor een vrijblijvend intakegesprek met runningtherapeut Nico van der Breggen 06-10544223 of Koen de Jong 06-38899730. Je kunt je ook aanmelden viawww.runningtherapieamsterdam.nl of www.kiwinederland.nl.

Aangepaste openingstijden

Op vrijdag 24 mei is de gym geopend van 07.00 uur tot 20.00 uur! Het pinksterweekend staat weer voor de deur, dat betekent …

Weekendhulp gezocht!

Gezocht: Weekendhulp! Wij zijn op zoek naar een gezellige weekendhulp die ons ± 3 dagen in de maand op zaterdag en/of zondag …

Openingstijden Goede Vrijdag & Pasen

Voor je het weet is het alweer tijd om paaseitjes te smikkelen. Handig om te weten wanneer je het eraf kan sporten…. …