Shiatsu Therapie

Shiatsu is een aandachtige (drukpunten)massage die is gebaseerd op het eeuwenoude (van oorsprong Chinese) meridianensysteem. Door de meridianen loopt Ki-energie. Via de behandeling wordt dit systeem in beweging gezet om deze op sommige punten te kalmeren en op andere juist te willen vitaliseren.

Er zijn vrij stevige, maar ook zeer zachte technieken. Op ieder lichaam worden deze afwisselend zeer specifiek ingezet. Over het algemeen is de behandeling prettig om te ondergaan en diep rustgevend. Vaak heeft de massage een intense doorwerking. Er kunnen via het lichaam dieper liggende thema’s of ook emoties worden geraakt. Echter gaat de werking nooit verder dan het eigen lichaam aangeeft. De massage is voor de meeste mensen vooral lekker en ontspannend.

Wanneer?
Shiatsu werkt erg goed bij de meeste stressgerelateerde klachten, zoals:
- slecht slapen, piekeren, oververmoeidheid en toch niet kunnen ontspannen
- overmatige spierspanningen in bijvoorbeeld de nek, rug, benen of schouders
- en nog vele andere klachten (migraine, fibromyalgie, allergieën en ‘hooggevoeligheid’). Informeer met je klacht. Tevens wordt je algehele ‘lichaamsbewustzijn’ versterkt. Hierdoor kom je ‘beter in je vel’ te zitten en leer je beter voor jezelf te zorgen door eerder bewust te zijn van lichaamssignalen.

Afspraak
Wil je weten of Shiatsu Therapie iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Marloes van Mensvoort. Zij is te bereiken via het mobiele nummer 06-8321 8402. Of neem eerst een kijkje op www.shiatsu-denbosch.nl en maak een persoonlijke afspraak.

Vergoeding
De kosten voor een behandeling zijn € 65,-. De sessies worden vaak geheel of gedeeltelijk vergoed bij een aanvullende ziektekostenverzekering. Marloes is geregistreerd lid bij de NVST.

De fleurige dames van Ada Breedveld

Je kunt ze niet missen: de fleurige dames in de gym. Van de hand van kunstenares Ada Breedveld. Dat maakt je inzet in de …

Zomerse openingstijden

De gym is deze zomer normaal geopend van 07.00 uur tot 20.00 uur! Op echt warme dagen laten we de verlichting gewoon uit. …

Beetje tijd over? Weekendhulp gezocht!

Wij zijn op zoek naar een gezellige weekendhulp die ons ± 3 dagen in de maand op zaterdag en/of zondag wil helpen in de …