Guido Heidebrink

Fysiotherapeut en bedrijfsleider - Specialisatie: psychosomatische fysiotherapie BIG-nummer: 9049343304 AGB-code: 04105421

“Samenwerken naar een optimaal resultaat!”

Al jaren werkzaam als fysiotherapeut en sinds januari 2013 bij De Gouden Reael midden in de Jordaan, een bruisend stadsgebied met een grote diversiteit aan mensen. Als bedrijfsleider draag ik met alle collega’s bij aan de zorg voor de praktijk nu, en in de toekomst!

Wij blijven innoveren en onze kwaliteiten op diverse niveaus verbeteren om zo een belangrijke rol als praktijk te blijven spelen. De interesse en nieuwsgierigheid, in combinatie met de diversiteit van klachten en cliënten, maken dit vak zo boeiend. Je bent nooit uitgeleerd, geen cliënt is hetzelfde en elke dag is anders.

Het volgen van cursussen en bijscholing blijft dan ook een essentieel onderdeel van ons vak. Snel werd mij duidelijk dat de psychische en fysieke gezondheid nauw met elkaar zijn verbonden. Zeker in deze drukke stressvolle tijden! Ik ben mij toen gaan specialiseren in psychosomatische fysiotherapie en beschik inmiddels over ruime ervaring op dat gebied. Ik heb mijn specialisatie in 2009 succesvol afgerond. Vanuit deze brede achtergrond stel ik een passend behandelplan op waarin de cliënt centraal staat binnen een open en prettige sfeer.

Mijn motto is: het glas is half vol in plaats van half leeg! Kortom: positief en met veel ruimte voor humor.